Bună ziua... Eu stau la nr 1 unde m-am născut... Și la nr 2 m-am mutat după ce m-am măritat... Acum 20 de ani m-am legat cu țeavă de apa cu familia mea unde trăiau părinții... După ce au murit a rămas o sora propietara și a trecut contractul apei pe numele ei care acum vrea sa îmi taie țeavă de apa chiar dacă am plătit la zi factura.... În curte la nr 1 mai sunt încă 3 propietari și ei sunt de acord sa rămân Legat în continuare... Menționez ca fiecare avem țevi separate și ceasuri singura problema e ca sora mea nu vrea sa treacă țeavă mea pe la nr 1 cu toate ca ulicioara nu e proprietatea ei și e drum de servitute iar propietari sunt 2 și primăria iar sora nu are decât sa treacă. Iar ca să îmi fac separat alt branșament cei de la apa nova zic ca îmi trebui permisiunea de la toți proprietarii... Eu ce as putea sa fac... Cei de la apa nova nu se baga .. Pe cale amiabila nu se poate.. Am încercat Va rog dați-mi un ajutor sau un sfat.. Va multumesc
Factura apa
Ahernar
Pe scurt , suntem doua locuinte (case) ce se alimenteaza cu apa din acelasi bransament (aflat pe proprietatea mea , contractul pe persoana mea ) .Pana acum ... (vezi toată discuția)