Buna ziua tuturor!
Am facut o plangere penala pentru marturie mincinoasa contra expertului topo avut intr-un dosar. Procurorul a propus clasarea cauzei. Am facut apel la Prim-Procuror. Acesta la fel. Ce pot face mai departe. Am toate argumentele de partea mea si vreau sa merg mai departe.
Multumesc pentru promtitudine! Am insa o intrebare; ce sa solicit in plangere? Sa trimita dosarul la Parchet sau sa continue Judecatoria cercetarea sau urmarirea penala? Cercetarea a fost superficiala si s-a creat un subiect fals. Ideea este ca nu mai am incredere in procurori.
iN GENERAL SI IN PROPORTIE COVARSITOARE ACESTI PROCURORI DAU CLASARI PE BANDA RULANTA ...Ceilalti le mentin solutia indiferent ce incercati sa faceti ca asa este sistemul imputit..... MAi ales cand incerci sa ataci un om de pe Langa Judecatorie sau Tribunal.
DenisRif, aveti mare dreptate. Am descris in plangerea initiala minciunile expertului din raportul de expertiza. Pentru el, "cotele din registrul cadastral sunt eronate si nu sunt obtinute prin masuratori". Argumentul lui,"gardurile sunt vechi". Am depus expertizele antereioare cu suprapuneri, din care se vede ca s-au mutat gardurile chiar si pe timpul procesului. Ar intelege oricine. La Parchet s-a creat o tema falsa; cum ca eu as fi afirmat ca expertul nu ar fi stabilit corect situatia de fapt, adica cum sunt vecinatatile in acest moment!!! Am facut plangere la Prim-Procuror (care nu primeste pe nimeni). Asta, la fel! Adica mint pe fata. Expertul a mintit afirmand ca terenul nu exista, desi partile cu care sunt in litigiu ocupa cu mult peste ce au in acte. Nu stiu daca mai pot face ceva, dar inca sunt hotarat sa merg pe toate caile legale in incercarea de excludere a acestui expert din Biroul local de expertiza. Nu stiu cat de departe pot merge. Dincolo de judecatorul din camera preliminara, pot sa merg cu apel? Astept sugestii. Multumesc!