avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie Afterschool
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie Afterschool

Buna ziua,

Baietelul meu a fost inscris la un Afterschool pana in luna decembrie inclusiv. La finalul lunii noiembrie, am achitat taxa integrala pt afterschool si optionale pentru luna decemrie, desi in ultima saptamana a fost vacanta. Directoarea afterschool-ului si totodata patroana, nu vrea sa imi returneze contravaloarea optionalelor pe perioada vacantei desi nu este specificat in contract ca optionalele trebuie platite in perioada vacantelor .
Am rugamintea sa imi spuneti catre ce autoritate pot face reclamatie scrisa .

Multumesc pt suportul dvs,

Florentina
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
FlorentinaAndries, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:38, 7 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
in contract poate ca nu e specificat ca trebuie sa se incaseze pe perioada vacantei. este insa specificat ca nu trebuie sa se iincaseze? fiindca in acest caz fiecare interpreteaza cum vrea. e o vulnerabilitate. puteti sa o exploatati, daca discutati cum bine specifica Dna Zaharia
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere edi0220 edi0220 Buna ziua tuturor, Multumesc anticipat pentru sfaturi. Am urmatoarea \"problema\", in urma divortului s-a stabilit pensie intretinere de 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am primit solicitare de returnare pt 10 zile din ... laviciul laviciul Buna ziua ! Am primit solicitare de returnare pt 10 zile din luna August 2020 indemnizație creștere copil pe motiv foloase necuvenite. Am intrebat la ITM iar ... (vezi toată discuția)