avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decădere din drepturi tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decădere din drepturi tata

Buna dimineata. Am un copil dintr-o relație de concubinaj. Il cresc de 3 ani fara nici un ban de la tata copilului meu spuneti-mi va rog frumos ar putea fi decazut din drepturi dacă nu se ocupa de el? Ca nici nu se ocupa nici nu imi da dreptul de a călători în străinătate..Nu avem voie nimic. Doar ma jignesti amenința si atat.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 09:12, 7 Mai 2019
Bună ziua,
decăderea din drepturile părintesti este o sanctiune grava si nu se aplica situatiei descrise de Dvs.
Ceea ce puteti face este o actiune in istanta privind exercitarea autoritatii parintesti (pe care sa o solicitati exclusiva), stabilire locuinta minor, plata pensie de intretinere, program de vizitare sau alte aspecte care va pot interesa.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor in privinta custodiei maria.cimpeanu maria.cimpeanu Buna! As avea si eu o intrebare. Care sunt sansele de primire a custodiei unui minor in varsta de 3 ani de catre tata in conditiile in care mama a parasit tara ... (vezi toată discuția)
Decaderea tatalui din drepturile parintesti Corinas Corinas Buna ziua, Am nevoie de sfaturile dvs. ... Sunt divortata de 8 ani si am un baiat in varsta de 9 ani. La divort, tatalui copilului i s-a dat drept de vizita ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autorității părintește exclusive Emiliano12 Emiliano12 Prin exercitarea autoritatii părintesti exclusive celalalt părinte își pierde dreptul de a avea contact cu copilul sau cind si cum dorește? (vezi toată discuția)