avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura schimbare domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura schimbare domiciliu minor

Buna ziua,

Am primit anul trecut o procura de la fostul sot in care acesta atesta ca este de acord ca eu sa ma mut impreuna cu fiul nostru in Germania, cu mentiunea in procura ca nu este nevoie sa il anunt in prealabil.
Ma puteti sfatui va rog cum imi ajuta aceasta procura? Noi dorim sa plecam insa fostul sot este Bipolar si instabil si nu ne putem baza pe ce zice. Aceasta procura ne ajuta in eventualitatea in care se razgandeste? Avem si acord de iesire din tara insa stiu ca acesta poate fi contestat cu usurinta asa ca nu ma bazez pe acesta.

Alte discuții în legătură

Procura iesire din tara copii minori monykyss monykyss Bună ziua,am nevoie de un sfat/îndrumare... Băiatul meu are două gemene(2 ani jumatate) dintr-o relație . Fetele au fost recunoscute, li se plătește ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Anca1325 Anca1325 Vreau sa plec în excursie la soțul meu în germania împreună cu copilul care îl am dintr-o relație anterioara ce documente sunt necesare pentru a ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului minorului, în străinătate User2017 User2017 Buna seara! Din august 2017 locuiesc împreună cu băiatul meu, acum în vârstă de 8 ani, în Germania. In iulie, anul acesta, ii expira pașaportul si ... (vezi toată discuția)