avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua

Pentru un adult cu varsta de 23 ani, ce este inscrisa la facultate (invatamant la distanta) si care s-a casatorit si are la randul ei un copil, mai trebuie platita pensie alimentara?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: manix896 , utilizator 15:19, 7 Mai 2019
Nu. Soțul îi datorează întreținerea dacă ar face facultatea la zi. Pentru învățământ la distanță oricum n-ar beneficia de pensie de întreținere de la părinți. Trebuie să frecventeze o formă de învățământ la zi.
Multumesc. Problema e ca e studenta la ASE la invatamant la distanta si de aceea s-a platit pensia pentru a nu exista interpretari, dar acum este maritata, si-a schimbat numele si are si copil si continua sa solicite pensie alimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dong_yi dong_yi Buna ziua, Am 22 de ani si sunt studenta la facultate la invatamant cu frecventa redusa. Pana la varsta de 18 ani am beneficiat de pensie alimentara de la ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara dupa 18 ani se plateste catre mama sau copil? geologicon geologicon Conform unei hotarari judecatoresti pensia alimentara se plateste intr-un cont. Pana la 18 ani contul este aferent mamei copilului. Dupa 18 ani se poate plati ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major antoniu.mihaela antoniu.mihaela buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a ... (vezi toată discuția)