avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită GRTBACK RECOVERY
Discuție deschisă în Executare silită

GRTBACK RECOVERY

Buna ziua, am primit și eu un plic de la un birou de judecători executori silite, prin care ma anunța ca la dosarul din Septembrie 2017, de care eu nu știu nimic, și tocmai ce am aflat zilele astea datorită plicului pe care l-am primit, prin care ma anunța ca îmi pune poprire pe toate conturile pe care le am, “conturi” ce defapt sunt băncii pe care eu le plătesc, nu primesc nici un fel de venit pe acolo conturi, doar pe un singur cont ce primesc salariul, mi-au pus poprire pe toate, suma este de 900lei, pe care eu nu o pot plăti din salariul de 1400lei, o suma foarte foarte mare pentru un abonament la un telefon nokia pe butoane, abonamentul este din 2016, perioada in acre eu am fost plecată din țara și tocmai acum am aflat ce sa întâmplat, este legal ca cei de ra GETBACK RECOVERY sa ma dea in judecată in locul celor de la ORANGE?Plus ca sunt foarte mulți banii, ia rpe mine nu ma anunțat nimeni ca ma vor da in judecată, chiar dacă am fost o perioada de câteva luni inafara țării, pe mine ma anunțau de tot cea ce primeam, doar ca este pentru prima data ce primesc un asemenea plic!Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Orange romanisa flokeke flokeke tot primesc scrisori de la o firma de recuperare care ma deranjeaza pentru ca am o plata infima de 30 de lei la orange pe care nu am vrut sa o achit deoarece ... (vezi toată discuția)
Poprire! buna seara ! În 2016 am ramase cu ceva restante la ... Andrei1995pch Andrei1995pch Poprire! Buna seara ! În 2016 am ramase cu ceva restante la un abonament Telekom... Evident, sau fost adăugate penalități, suma ajungând la 2400 de lei! ... (vezi toată discuția)
Chemat în instanță pentru un contract de servicii telefonie mobilă cesionat de orange mike.01 mike.01 Buna ziua, Tocmai am primit o citatie pentru a ma prezenta la Judecatorie pentru un contract de servicii cesionat de catre GetBack de la Orange. Ce este de ... (vezi toată discuția)