avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire! Buna seara ! În 2016 am ramase cu ceva ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire! Buna seara ! În 2016 am ramase cu ceva restante la ...

Poprire! Buna seara ! În 2016 am ramase cu ceva restante la un abonament Telekom... Evident, sau fost adăugate penalități, suma ajungând la 2400 de lei! În iulie am primit un plic de la recuperări în care ma anunțau ca dacă nu plătesc în termen de 15 zile se îndreaptă către instanta! Astăzi mi au pus poprire pe card! Întrebarea mea :nu trebuia sa primesc și eu hotărârea de executare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:31, 12 Decembrie 2021
Trebuia sa treceti printr-o judecata, nu ati fost citata ?
Nu ! Mi au trimis doar acel plic cum ca dacă nu plătesc în 15 zile merg ei la instanta! Citație nu am primit, apoi ei se pare ca au obținut o hotărâre de executare

gi-jane2 a scris:

Trebuia sa treceti printr-o judecata, nu ati fost citata ?


Facturile nu constituie titlu executoriu, trebuia sa va judecati.
Cautati pe portalul instantelor de judecata dupa numele dvs si vedeti ce apare.
Contestati executarea in termen de 15 zile de cand ati aflat de poprire.
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea unei societati de recuperari creante ionutberar ionutberar Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie daca am avut un abonament la un telefon care acum sa schimbat numele societatii de telefonie si acel abonament a ... (vezi toată discuția)
Get back recovery - scrisoare ioanasss ioanasss Buna, Am primit zilele trecute o scrisoare (notificare de plata) d ela Get Back Recovery, cum ca as avea de achitat suma de 8000 RON pentru un abonament ... (vezi toată discuția)
Executare silita/ poprire pe salariu adrianaady adrianaady Buna ziua. Am primit instiintare de incuviintare a executarii silite pentru un credit, firma de recuperari a apelat la executor/instanta. De la biroul ... (vezi toată discuția)