avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita/ poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita/ poprire pe salariu

Buna ziua. Am primit instiintare de incuviintare a executarii silite pentru un credit, firma de recuperari a apelat la executor/instanta. De la biroul executorului m-i s-a spus sa trimit la ei un angajament de plata si sa depun bani in contul lor. Daca eu fac acest lucru - angajament de plata pentru rate lunare si depun lunar sume in contul lor- ei mai apeleaza la executare, respectiv la poprirea pe salariu? Va multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:37, 29 Septembrie 2016
Da, pot apela si la executare silita prin poprire.
Da pot apela la poprire insa prima si prima data verificati dvs daca cumva dreptul de a cere executarea silita nu s-a prescris.
Mai multe detalii si poate va pot ajuta cu un sfat ;)
Am facut un card de credit in 2009, la o banca, aceasta nu mai este pe piata in prezent, nu am mai reusit sa platesc din 2011. Creditul a fost vandut unei firme de recuperare. Am primit instiintarea de la executor in august 2016. Dosarul a fost in instanta, iar instanta a aprobat inceperea executarii. Nu stiu daca mai pot face ceva, avand in vedere ca s-a prescris si termenul de contestare la executare. Va multumesc pentru raspunsuri.
Aveati termen 15 zile din momentul lxuarii la cunostinta. Puteti incerca si o contestatie la titlul executoriu. Aceasta nu este tinuta de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ancamois ancamois buna am primit acasa o instiintare de la firma de recuperari ca dosarul meu va fii trimis la departamentul juridic.ce inseamna asta?cand trebuie sa contest ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere datorie adi_68 adi_68 Speta ar fi aceasta: in 2006 s-a contractat un credit de nevoi personale pe o durata de 10 ani (suma aprox.18000 lei, cred). Ultima plata s-a facut in iunie ... (vezi toată discuția)