avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere act proprietate teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere act proprietate teren extravilan

In anul 1985 s-a efectuat un schimb de terenuri intre statul roman si mama mea in baza legii nr 59/1974
In baza legii 274/2005 mama a cerut eliberarea actului de proprietate pe terenul primit la schimb . In anul 2007 mama si vecinii au fost validati de ambele comisii,locala si judeteana .
In anul 2011 vecinii validati au fost pusi in posesie si li s-a eliberat titlul de proprietate. Mama nu a fost chemata in anul 2011 ci in decembrie 2016. A fost prezenta la data si ora comunicata si cu toate acestea nu a fost pusa in posesie cu toate ca se specifica ca punerea in posesie se va face si in lipsa.
Din acest motiv a deschis actiune in instanta dar actiunea a fost respinsa ca neintemeiata pe motivul ca a fost lipsa de interes din partea mamei mele referitor la punerea in posesie si ca are terenul si plateste impozitul si de ce mai are pretentii.
As dori sa stiu cum pot sa obtin act de proprietate pe acest teren in baza legii 165/2013 sau in alt mod.

Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2019
fer_necrutatorul, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea 18/1991 RobyG RobyG Buna ziua. Strabunica mea (decedata) a facut cerere pt reconstituirea proprietatii inca de la sf anului 1991 pt. aprox. 2,50 ha (s-a luat in considerare reg ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie mostenire lucianluurcs lucianluurcs Buna ziua.Ma confrunt cu o problema care are si o latura ilegala,din punctul meu de vedere.Va rog frumos sa-mi dati un raspuns . Strabunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Fond funciar floriandinu floriandinu Buna ziua! Mama, in prezent decedata, a solicitat in temeiul legii 1/2000 reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafata de teren intravilan de 1,35 ... (vezi toată discuția)