avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de stat pentru copilul crescut de matusa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de stat pentru copilul crescut de matusa

va rog cine ma poate ajuta eu sunt matusa unei fetite de 6 ani o ingrijesc de cind sa nascut si vreau sa fac actele pentru alocatie pe numele meu ce acte notariale imi trebuiesc di partea mamei
Cel mai recent răspuns: raysa , utilizator 18:16, 25 Noiembrie 2009
trebuie sa mergeti la autoritatea tutelara, impreuna cu parintii copilului si sa cereti incredintarea
multumesc frumos:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama decedata, tatal neinteresat-plecat in strainatate catalinaolteanu09 catalinaolteanu09 Buna ziua, Sora mea a decedat in luna martie (19.03.2016), lasand in urma o fetita de 7 ani. Tatal munceste in Malta, a venit in aprilie sa o vada (5 minute) ... (vezi toată discuția)
Dacadere din drepturi maryapopescu maryapopescu buna ziua, am un copil de 3 luni,nu sunt casatorita, dar cind am nascut am cazut de comun accord sa trecem fetita pe numele ambiilor parinti. va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Decaderea mamei din drepturi sau exercitarea unica a autoritatii parintesti iustina2012 iustina2012 Buna seara! vin cu o problema delicata. am o fetita dintr-o relatie extraconjugala. de comun acord cu mama, care nu doreste sa se stie in familia ei de ... (vezi toată discuția)