avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de Proprietari are nevoie de operator RSVTI ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de Proprietari are nevoie de operator RSVTI ?

Buna ziua,

Doresc sa va intreb daca o Asociatie de Proprietari este obligata prin lege sa contracteze un operator RSVTI pentru lifturile din bloc, in conditiile in care avem contract ptr revizii si intretinere pentru acele lifturi cu firma producatoare, care este autorizata ISCIR. Va multumesc, Andrei
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:27, 22 Iulie 2024
Trebuie sa existe contract de prestari servicii intre asociatia de locatari si RSVTI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata autorizare iscir udau_1966 udau_1966 asociatia noastra de propietari are in exploatare blocuri cu apartamente care detin ascensoare pt a ajunge la etajele superioare.aceste ascensoare sunt ... (vezi toată discuția)
Se poate trage la raspundere presedintele asociatiei pentru neinformarea locatarilor? romeo2312 romeo2312 Presedintele impreuna cu Comitetul executiv al Asociatiei de Proprietari nu au informat la timp pe locatari ca expira autorizarea ascensorului in luna ... (vezi toată discuția)
A crescut taxa pentru verificarea lifturilor - iscir Armenteros Armenteros In data de 26.08.2010 a fost publicata in Monitorul Oficial Ordonanta 22 care modifica si completeaza Legea 64/2008. Prin aceasta, se prevede reorganizarea ... (vezi toată discuția)