avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizatie crestere copil

Buna ziua.am o fetita care in 14 iunie implineste 2 anisori.daca in urmatoarele 12 luni voi mai avea un copil voi putea beneficia de indemnizatia de crestere daca in acest timp nu voi lucra?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valentina1406 , utilizator 18:13, 8 Mai 2019
Da, pentru calculul ei se va lua in considerare perioada de CCC
ART. 2 din ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 111 din 8 decembrie 2010
privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, cu modificarile si completarile ulterioare
(5) Cele 12 luni prevăzute la alin. (1) pot fi constituite integral şi din perioadele în care persoanele s-au aflat în una sau mai multe dintre următoarele situaţii:
...g) au beneficiat de concediu şi indemnizaţie lunară pentru creşterea copilului;
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
Ionut.ion, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului irina96 irina96 Buna! am si eu o nelamurire... in anul 2015 am terminat clasa a 12a , la sfarsitul lunii iunie a aceluiasi an am nascut... am beneficiat de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie-crestere copil AndreeaCri AndreeaCri Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: -Voi beneficia de idemnizatie de crestere a copilului in conditiile in care contractul ... (vezi toată discuția)
Lamurire indemnizatie elutza elutza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. desi am citit noua lege a indemnizatiilor nu am reusit sa ajung la o concluzie. Pana in data de 16 august ... (vezi toată discuția)