avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare

La o curte comuna daca unul dintre vecini detine stupi de albine si porumbei ( care stau toata ziua pe acoperisul terasei mele si al bucatariei de dimineata pina seara fac numai galagie mizerie circula prin curte ca si pe bulevard.Îi creste pt a se inmultii apoi îi maninca )ce masuri se pot lua inpotriva lui.Am facut sesizari la garda de mediu,la sanipid,politia locala ,la sectia de politie de care apartin ...nici nu mai stiu la ce institutii am facut sesizari.De la toate aceste institutii am primit raspuns ca nu este de copetenta lor.L am dat in judecata la care instanta i a dat cistig de cauza.Poate stie cineva vreun sfat ce si cui sa ma adresez sai daca merita sa fac apel.
Cel mai recent răspuns: Loryyta , utilizator 10:24, 9 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu s a invocat abuzul de drept.Vecinul a declarat ca are doar 4 porumbei si ca nu are stupi de albine.Eu am dat avocatei poze si filmare cum caci exista stupi si mai multi porumbei dar dinsa nu a pus probele la dosar pe motivul sa facem apel ( alti bani alta distractie ).Am si renuntat la acea avocata vazînd ca nu are activitate la acele 2 infatisari care au fost eu fiind mereu in sala unde am fost si eu audiata dar degeaba.Plus ca vecinul a pus pe un alt vecin care este chirias ilegal in acea curte a declarat ca nu exista stupi si ca are doar citiva porumbei.Eu am avut martor pe fostul meu concubin ca si martor dar nu s a luat in considerare ceea ce a declarat el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Anda5 Anda5 Ieri am mers impreuna cu tatal meu la bunici. Eu am ramas cu bunicii la casa de la inceputul satului, iar tatal meu a mers la casa strabunicilor aflata in ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in curtea mea? alanda alanda Locuiesc la curte, in mijlocul unei localitati. Am un copil alergic la intepaturi de insecte. De 10 ani il rog pe vecinul meu care detine un jur de 50 de stupi ... (vezi toată discuția)
Cuie in gard kennya kennya Bună seara Vecinul meu și a făcut un gard de lemn în urma cu 4ani care este bătut în cuie.cuiele sunt ieșite în afara cam 1cm .eu am 2copii mici ... (vezi toată discuția)