avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Bună seara, as dori si eu sa ma lămuriți cu ceva: beneficiez de stimulentul de inserție pentru copil pana ce copilul face 3 ani în octombrie. Dacă eu intru în concediu fara plata pana in octombrie mai beneficiez de acest stimulent? Sau daca stau doar o lună în concediu fara plata pana găsesc bona la copil mai pot lua stimulentul după? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 9 Mai 2019
Nu mai beneficiati de stimulent daca intrati in CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Mama1234 Mama1234 Buna ziua, As dori sa stiu cum pot beneficia de stimulent de insertie in conditiile in care doresc sa mai stau acasa cu copilul timp de 3 luni. Se poate lua ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, Voi alege sa stau in CCC 1 an. Am urmatoarele intrebari: 1) Tatal poate intra in CCC si mai devreme de 11 luni ale mele, sau doar in luna a12 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu crestere copil? DaCi11 DaCi11 Buna ziua, am un copil de 11 luni. Dupa cele 126 de zile, am revenit la servici, fara sa intru deloc in concediu de crestere copil. Am beneficiat si ... (vezi toată discuția)