avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Droguri

Am fost Arestat timp de 1luna jumătate după care m-au pus sub arest domiciliat prin înlocuirea măsuri preventive .
Am fost 7persoane prinse ca comercializăm substanțe cu efect psihoactive (șobolan)
Sunt la prima abatere - am 2 capuri de acuzare adierea la un grup infracțional și distribuirea de substanțe in forma continuată
Doar eu și încă un băiat am “scăpat”el Find pus pe liber la prima contestație iar eu sub arest la domiciliu !
Restul sunt pe carantina 21 de zile
Rechizitoriul Find gata !

Ce șanse sunt ca eu sa fac pușcărie ?
Menționez ca sunt la prima abatere cu legea
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Rrrr555 , utilizator 18:03, 9 Mai 2019
Aveti sanse mai mari decat ceilalti la o pedeapsă cu suspendare dar detaliile concrete conteaza...
Mulțumesc frumos pentru răspuns !
Dacă ați fost plasat in arest la domiciliu iar alți inculpați au rămas in arest preventiv este un indiciu ca fapta dumneavoastră e mai puțin gravă și ca aveți circumstanțe favorabile.
Dacă nu aveți antecedente penale și sunteți integrat in societate (adică aveți loc de munca sau studiați, aveți familie, poate copii, anturaj bun, colaborați cu organele judiciare etc) aveți șanse mari sa se dispună suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei la care veți fi condamnat.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Mulțumesc frumos pentru răspuns ! O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cea mai probabila ionescuana152 ionescuana152 buna ziua .prietena mea a fost in arest preventiv 6 zile dupa care i s a dat arest domiciliu 30 de zile . alaturi de concubinul ei a primit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, refuz prezentare iml claudiuremus claudiuremus pe data de 26-05-2014 am fost testat cu aparatul si am avut 0.51 in aerul expirat dar am refuzat sa ma duc la IML nu am mai avut in 25 de ani nici o abatere ... (vezi toată discuția)
Posesie drog mare risc pentru consum B3Ni99 B3Ni99 Buna ziua, De curând, la o percheziție asupra mea la o petrecere au fost găsite 1 pastila ecstasy și inca o jumătate. Am declarat ca acestea au fost ... (vezi toată discuția)