avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prelungire act aditional
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prelungire act aditional

Buna dimineata!
Sunt angajata intr-o institutie publica si printre alte sarcini de serviciu mi-a fost incredintata si viza CFP. In momentul de fata ne aflam in urmatoarea situatie. Contractul de prestari servicii pentru reparatii auto cat si actul aditional incheiat pana la 30.04. conf. legii 98/2016 a expirat. Comp tehnic solicita incheierea unui nou act aditional pe motiv ca nu au pregatit documentatia necesara (caiet de sarcini+strategie de contractare) din cauza lipsei de buget (cf. legii 98/2016 inceperea procedurii este contionata de existenta documentatiei de atribuire nu de existenta bugetului. cel putin eu asa am inteles din lege). Ei au facut un simplu copy-paste la caietul de sarcini de anul trecut. Iar strategia asteapta sa o faca altcineva. Fac precizarea ca nu exista compartiment de achizitii. Pentru ca nu vreau sa acord viza CFP pe acel act aditional (pe care jurista deja il are pregatit) probabil va iesi un mare scandal. Ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta? Nu vreau sa fiu pusa in situatia de a mai da note explicative pt prostiile facute de altii. Pe de alta parte exista si posib sa mi se impuna de catre manager sa acord viza. Cu jurista nu ma pot consulta pt ca ea spune ca ii intelege pe cei de la tehnic. Nu stiu cat am reusit sa fiu de coerenta , dar daca m-am facut inteleasa cat de cat as aprecia mult opiniile dvs. in acest caz. Multumesc pentru intelegere!

Alte discuții în legătură

Propunere tehnica copy-paste zenovius zenovius Buna ziua, Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie : In FDA, la modul de pezentare a propunerii tehnice s-au solicitat, printre altele, ... (vezi toată discuția)
Viza de legalitate elena2020 elena2020 vreau sa cunosc daca, in contextul noii legislatii privind achizitiile publice, hg.365/2016 si lg.98/2016, mai este necesara viza compartimenului juridic pe ... (vezi toată discuția)
Declinare competente cnsc si trimisa la tribunal detal detal In primul rand vreau sa va multumesc pentru acest forum! Este extraordinar! Ca si profan, m-a ajutat enorm de mult!! Am citit foarte multe intrebari si ... (vezi toată discuția)