avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Viza de legalitate
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Viza de legalitate

vreau sa cunosc daca, in contextul noii legislatii privind achizitiile publice, hg.365/2016 si lg.98/2016, mai este necesara viza compartimenului juridic pe strategia de contractare, notele justificative, contracte, anuntul de participare?
in hg.925/2006 este reglementata situatia avizarii notei justificative de exemplu, de catre directia juridica a AC.
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 14:19, 23 Noiembrie 2016
Conform prevederilor legislatiei in vigoare, strategia de contractare inlocuieste notele justificative din vechea legislatie.
Ca urmare, strategia de contractare ar trebui semnata si de catre jurist ca si contractul, ce este un document juridic incheiat cu acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine avizeaza - nota de fundamentare pentru incheierea unui contract ? oanaportar oanaportar Colegul de la Achizitii publice a intocmit o Nota de fundamentare - pentru incheierea unui contract de prestari servicii. Aceasta Nota este aprobata de ... (vezi toată discuția)
Atributiile juristului aleodor27 aleodor27 Intr-o procedura de achizitie publica, la finalul acesteia, juristul institutiei trebuie sa si intocmeasca contractul de atribuire sau doar sa-l vizeze de ... (vezi toată discuția)
Prelungire act aditional laura_chiriac2003 laura_chiriac2003 Buna dimineata! Sunt angajata intr-o institutie publica si printre alte sarcini de serviciu mi-a fost incredintata si viza CFP. In momentul de fata ne aflam ... (vezi toată discuția)