avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca suspendat

Buna ziua, spuneti-mi va rog cum se procedeaza in urmatoarea situatie: este vorba de o angajata al carei contract de munca este suspendat in perioada concediului de crestere copil, dar intre timp societatea angajatoare s-a inchis. La terminarea concediului de crestere copil persoana respectiva doreste sa se angajeze in alta parte, cum se procedeaza in momentul in care se termina concediul de crestere copil deoarece are un contract de munca suspendat, iar angajatorul nu mai exista. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:48, 11 Mai 2019
Societatea este radiata?
Societatea este radiata?
Da, e vorba de o Intreprindere Individuala care a fost radiata.
In acest caz c.i.m. trebuia incetat la data radierii...a avut lichidator judiciar?
Nu a avut lichidator judiciar. Ce se poate face acum?

Alte discuții în legătură

Nelamurire ... CristiBH CristiBH Actualmente sunt in Concediu Crestere Copil. Contractul de munca actual este suspendat conform legii. De curand am primit o oferta de angajare in conditii ... (vezi toată discuția)
Concediere angajat in cic in caz de dizolvare societate onna onna Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o situatie: angajatorul a fost radiat la ONRC in luna august, mai exista un contract individual de munca fiind suspendat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,este posibil sa îmi deschid un contract de munca full ... alinamihalache alinamihalache Buna ziua,este posibil sa îmi deschid un contract de munca full tine ,in timp ce sunt in concediu de odihna la actualul loc de munca dacă vreau sa îmi dau ... (vezi toată discuția)