avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Venituri din salarii in afara tarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Venituri din salarii in afara tarii

Buna ziua,
Daca lucrez in afara Romaniei si sunt rezident acolo intr-o tara non UE printr-o firma care n-are sediul in Romania si am venituri doar din salarii ( impozitati in tara de origine ) cand transfer banii in contul personal din Romania trebuie sa ii declar la fisc si sa platesc impozit sau nu e necesar?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Venituri impozitate sau nu ? SorinGeo SorinGeo Buna ziua, Daca lucrez in afara Romaniei si sunt rezident acolo intr-o tara non UE printr-o firma care n-are sediul in Romania si am venituri doar din salarii ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica noul sistem fiscal pentru cetateni romani cu domiciliul in afara tarii? lpopa64 lpopa64 Sunt cetatean roman cu domiciliul stabilit in afara tarii(non-UE)din 2001. Am lucrat la o firma multinationala , contractul s-a incheiat acum si trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Declaratie venit din vanzare actiuni americane andreikaid andreikaid Cand trebuie platit impozitul pe venit provenit din vanzarea de actiuni? (Mentionez ca este vorba de actiuni pe burse americane, iar tranzactiile sunt ... (vezi toată discuția)