avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri impozitate sau nu ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri impozitate sau nu ?

Buna ziua,
Daca lucrez in afara Romaniei si sunt rezident acolo intr-o tara non UE printr-o firma care n-are sediul in Romania si am venituri doar din salarii ( impozitati in tara de origine ) cand transfer banii in contul personal din Romania trebuie sa ii declar la fisc si sa platesc impozit sau nu e necesar? Trebuie sa contribui la CASS sau e optional ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Venituri din salarii in afara tarii SorinGeo SorinGeo Buna ziua, Daca lucrez in afara Romaniei si sunt rezident acolo intr-o tara non UE printr-o firma care n-are sediul in Romania si am venituri doar din ... (vezi toată discuția)
Cass pentru venituri din chirii Adrian Brojboiu Adrian Brojboiu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca contributiile de sanatate CASS se platesc pentru veniturile din chirii, in situatia in care proprietarul roman are ... (vezi toată discuția)
Strainatate, dobanzi bancare si impozite - sfaturi? siva2014 siva2014 Buna ziua tuturor, Nu mai locuiesc si nu mai lucrez in Romania de peste 5 ani, insa mi-am pastrat domiciliul. In toata aceasta perioada am avut depozite ... (vezi toată discuția)