Sunt titular II din 2010, comerț cu amănuntul, și am absolvit facultatea de management. Perioada 2010 - prezent reprezintă vechime in specialitatea studiilor?
Exista un articol in codul muncii?
Am nevoie de un răspuns, întrucât doresc sa depun un dosar de concurs în sistemul public.... mulțumesc.
Sunt titular al întreprinderii individuale, când am înființat-o am depus o copie a diplomei.
Vreau să mă înscriu la concurs pentru postul de consilier asistent, și se cere minim un an vechime în specialitatea studiilor.
De aceea am nevoie sa știu dacă fiind titular al întreprinderii individuale reprezintă vechime în specialitatea studiilor.
Daca este post de functionar public, atunci vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice = experiența dobândită în temeiul unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberală, demonstrată cu documente corespunzătoare de către persoana care a desfășurat o activitate într-o funcție de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale, prin raportare la domeniul general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a învățământului în România.