avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este legal ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal ?

Eu stiu ca intr o curte comuna acea curte trebuie sa fie goala nu plina de parculete inconjurate de caramizi ,gardulete de flori ,pomi si vie la care unul dintre vecini care detine toate acestea acel gardulet imi impiedica accesul la intrarea in magazie .Nu se mai tine cont de acea lege de care stiam eu caci curtea trebuie sa fie libera avind in vedere ca vecinul a facut toate acestea fara acordul celorlalti vecini.

Alte discuții în legătură

Granituire,obligatia de a nu face,complicat ContSters78644 ContSters78644 am deschis un proces de granituire intr-o curte care faptic este comuna,adica nu este despartita de gard.in curte 2 proprietari.eu la strada si celalalt in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ContSters78644 ContSters78644 buna ziua.va rog sa ma alutati cu niste raspunsuri.situatie f complicata teren curti-constr intravilan de 320 m2 forma dreptunghiulara cu latura de 12 m la ... (vezi toată discuția)
Blocul de lângă noi are pământ și ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua O întrebare blocul de lângă noi are pămînt și acest pămînt este folosit in interese proprii. Au plantat legume,flori fiecare locatar și ... (vezi toată discuția)