avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua , va rog daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta eroare la instalarea revisal , dupa ce instalez si vreau sa deschid imi da o casuta cu asta ....,,could not instantiate Cache Provider
NHibernate.Caches.SysCache.SysChacheProvider.
Version=3.1.0.4000, Culture=neutral"
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:48, 10 Mai 2019
Eroarea poate fi cauzata de :
- antivirusul utilizat

- update-uri ale sistemului de operare instalat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Sunt o societate din Braila am descarcat noul revisal si incerc sa preiau date din versiunea 206 si imi arata urmatorul mesaj Baza de date ... (vezi toată discuția)
Problema incetare activitate angajat elenacondret elenacondret Buna ziua,as dori sa ma ajutati pentru a rezolva urmatoarea problema:in momentul in care doresc sa operez in revisal o incetare a unui contract de munca pentru ... (vezi toată discuția)