avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema incetare activitate angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema incetare activitate angajat

Buna ziua,as dori sa ma ajutati pentru a rezolva urmatoarea problema:in momentul in care doresc sa operez in revisal o incetare a unui contract de munca pentru un angajat,la final cand vreau sa salvez operatiunea imi apare urmatoarea eroare: could not insert: [Revisal.Entities.ContractStareIncetareAudit][SQL: INSERT INTO "ContractStareAudit" (Tip, TipOperatie, DataIncetareSuspendare, DataIncetareDetasare, Id, StarePrecedentaId, ContractId) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?); select last_insert_rowid()].
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlexPetrescu , utilizator 12:43, 4 Decembrie 2017
A reusit cineva sa rezolve problema?
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare incetare contract revisal Myahella Myahella Doresc incetarea unui CIM in REVISAL si la finalizare imi da eroarea \"could not insert: [Revisal.Entities.ContractStareIncetareAudit][SQL: INSERT INTO ... (vezi toată discuția)
Generare registru edi1 edi1 Pentru generare registru la revisal nou, la salvare apare acest mesaj: Could not execute query[SQL: SQL not available], ajutati-ma sa fac totusi salvarea, ... (vezi toată discuția)
Revisal tedory tedory Ce inseamna eroare:\"Begin failed with SQL exception\" din revisal. Cum pot sa o rezolv? Trebuie sa incetez un contract si imi da aceasta eroare. (vezi toată discuția)