avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DECLARATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DECLARATIE

Buna ziua,se poate cu o declararie scrisa de mana ne autentificata numai cu 2 martori sa obtii un teren daca proprietarii terenului nu mai sunt de acord.Mulktumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:11, 14 Mai 2019
Prin care sa declari ca ce?
o declaratie in care scrie ca ii vand o parte dintr-un teren
Proprietarii nu mai sunt de acord...
Adica o declaratie prin care sa vindeti terenul altuia.
imi cerr bscuze,acum va scriu detailat.Mama acum 25 de ani a dat un teren la un vecin pentru o suma de bani ,acum 4 ani mama a murit si eu nu mai sunt deacord sa-i las terenu ,el sustine ca are o declaratie facuta cu mama cu 2 martori cu toate ca mama nu a zis ca a facut nici o scrisoare ,are sanse sa-l castige?
Da. Acea hartie de mana, poate fi folosita ca probă în instanță, valorand antecontract.
Cumpărătorul va poate da pe dvs in judecata, în calitate de moștenitor, pentru perfectarea vânzării pe cale judecătorească.

Alte discuții în legătură

Vanzare cumpare teren cisti cisti am si eu o problema: poate fi vandut un teren prin contract de vanzare cumparare cu dare de data certa la un avocat? dar vanzatorul daca detine terenul in baza ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix ContSters98540 ContSters98540 In 1972 firmei la care lucrez i-a fost atribuit printr-un protocol de catre Ministerul Energiei Electrice un bloc de apartamente de nefamilisti, ca mijloc fix. ... (vezi toată discuția)
Bunica mea are casa cumpărată acum 22 de ani, cu chitanță de mână . cum poate sa facă actele? Marymar333 Marymar333 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat,bunica mea are casa cumparata prin firma cu chitanta de mana de 22 ani, cum poate sa faca actele? Multumesc. (vezi toată discuția)