avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Finii ne-au furat din casă bani și ceva bijuterii. ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Finii ne-au furat din casă bani și ceva bijuterii. Nu am insistat în momentul în care i-am prins să scoată banii, acum mai pot face plângere?

Am niște fini care au furat din casă bani si ceva bijuterii. Am prins-o pe ea cu banii in geantă, ne-am certat,au negat că sunt banii mei, etc. Pentru că îmi era teamă de soțul meu, care are un comportament mai impulsiv dar si hipercardie, nu am insistat foarte mult sa scoată banii,că nu știu cum ar fi reactionat el la vederea banilor.. Mai pot face plângere? Se mai poate dovedi ceva? Mulțumesc mult pentru răspuns!
Ps, nu am stiut ce categorie sa aleg!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plângere puteți face, însă va trebui să vă susțineți acuzațiile cu probe. Se pot face cercetări, desigur, însă dacă autorii nu vor recunoaște fapta și nici nu se vor găsi indicii ale comiterii faptei de către cei acuzați, va fi greu să vă recuperați ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)
Furt georgianagyo georgianagyo Buna ziua Sunt si eu interesata de ce se poate face in urmatoarea situatie: -acum 2 ani i-am lasat unei prietene imprumut niste bijuterii (ii placeau foarte ... (vezi toată discuția)
Santaj OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)