avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare tratament Turcia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare tratament Turcia

Se pot deconta tratamente/operații din Turcia?
Mentionez ca din 2015 am diagnostic de cancer mamar, în 2017 A metastazat la coloana , operație Turcia,apoi in 2019 metastaza cerebrală, osoasa ,pulmonara si limfatica, operație și tratament din nou Turcia. Sunt profesor invatamant preșcolar din 2000.
Ce soluții există?? Casa de Asigurări sau Sindicatul la care sunt afiliata ??
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:07, 11 Mai 2019
Luati legatura cu CJAS si vedeti conditiile in care puteti beneficia de decontare de cheltuieli. Va trebui sa depuneti un dosar la CJAS. Primiti la registratura ce trebuie sa contina acest dosar.
Sindicatul va poate acorda un ajutor material/ banesc daca in regulamentul de functionare al sindicatului exista prevederi in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis machiavelli machiavelli Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Tatal meu a fost timp de 10 ani pensionat pe caz de boala (TBC), decizie revizuibila (anual trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)
neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)
Spitale... medici... românia ContSters325926 ContSters325926 Acum doua luni,am simtit odurere intercostala,durere care se tot accentua si am mers la medlife...minau pus diagnostic de :nevralgie intercostala,dupa doua ... (vezi toată discuția)