avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire neterminata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire neterminata

Ce pasi trebuie sa fac pentru rezolvarea acestei probleme? Suntem 4 mostenitori,frati ,ai unui apartament mostenit in urma decesului mamei. O sa numesc mostenitori cu cifre. S a facut succesiunea si avem 1/4 cota parte. Mostenitorul 2 locuieste in ap. Mostenitorul 4 deschide proces in instanta pt iesirea din indiviziune. Se ajunge la evaluarea ap. Mostenitorului 4 i se da sulta de catre M 1 si M3 dar nu vrea sa completeze declaratia pt cadastru, M 2 primeste partea printrun contract de imprumut de la M 3 prin notariat. Eu M 3 doresc sa cumpar partea si lui M 1 dar nu stiu ce pasi trebuie sa urmez. M 2 care locuieste in apartament nici nu vrea sa coopereze cu M 3 si nici sa elibereze ap.sustine ca mai vrea bani. Eu M 3 cum procedez?

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Ionita Doinita Ionita Doinita In urma succesiuni sunt 4 mostenitori fiecare a obtinut cota de 1/4. Unul dintre mostenitori ia dat pe ceilalti 3 in judecata pentru a intra in posesia sultei. ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament succesiune casandra74 casandra74 Buna ziua, cum se evalueaza un apartament care intra in masa succesorala? Cum pot fi despagubiti parintii si fratele atunci cand in masa succesorala ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cristi_tmm cristi_tmm nu stiu daca am nimerit unde trebuie... am si eu o mare nelamurire.am avut in proprietate, impreuna cu sotul meu, un teren de 475 mp pe care exista 2 ... (vezi toată discuția)