avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Bună ziua! Am si eu o intrebare legata de stimulentul de insertie. Din 11.06 2018 m.am angajat la o firmă având contract pe perioada determinată, vreau sa imi schimb locul de muncă deoarece mi.am găsit alt job pe perioada nedeterminat, copilul avea 1 an si 8 luni cand am început in 2018,daca demisionez si închei un alt contract cu o nouă firma si am 0 zi ,două lipsa între demisie si noul contract,pierd stimulent de insertie?

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Ralucelu Ralucelu Buna ziua, pana la data de 31 iulie am fost angajata la o firma,pe perioada nedeterminata , cu timp normal de munca de 8 ore pe zi.Sunt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)