avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interzicere acces la Parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interzicere acces la Parchet

Cu ce drept poate sa mi interzică jandarmul de la poarta accesul la registratura Parchetului dat fiind ca era in timpul programului de lucru al registraturii.
Jandarmul de la poarta, un cetățean mai in vârsta, duhnind și a alcool mi a spus ca nu am voie sa intru, numai soția pe care o însoțeam.
Pe moment m am conformat, însă ulterior am sesizat ca acel jandarm a comis un abuz.
Cu ce drept sa mi interzică accesul intr o instituție publica?
Alta data am intrat fără probleme.
Data viitoare dacă îmi va interzice accesul pot depune plângere la parchetul militar pentru abuz in serviciu al jandarmului? Dacă constat ca miroase a alcool pot chema poliția sa i pună etilotestul?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Societate comerciala controlata de jandarmi Catalyyn92 Catalyyn92 Buna seara!Sunt administratorul unei firme care comercializeaza cosmetice si parfumuri si azi am intampinat o situatie deloc placuta!In urma cu cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu? ContSters48964 ContSters48964 In urma cu o saptamina am facut urmatoarea sesizare la politie: \" Conform art.246 Cod Penal,fapta functionarului public,care,in exercitiul ... (vezi toată discuția)
Pot fotografia afisajul de la primarie? plesea loredana plesea loredana NELAMURIREA MEA ESTE URMATOAREA ; IN CURSUL ZILEI DE IERI AM FOST LA PRIMARIE SI, CA SA FIU MAI OPERATIV,SA NU MAI STAU SA COPIEZ IN SCRIS TOATE ... (vezi toată discuția)