avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Unde votez, daca nu am buletin pe noua adresa ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Unde votez, daca nu am buletin pe noua adresa ?

Buna ziua,

anul trecut in toamna, am vandut imobilul unde aveam si buletinul. Nu am reusit insa, sa imi fac buletin pe adresa noua. Se apropie alegerile si as vrea sa votez. De plimbat, sa schimb buletin, nu mai pot fiind insarcinata in 9 luni... si fiind internata deja, la perfuzie, cu sarcina cu risc. Unde pot sa imi exercit dreptul de vot, in aceasta situatie ?
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2019
teodora81, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:19, 12 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oriunde puteti sa ajungeti in ziua votului, la orice sectie in orice localitate sau judet din moment ce buletinul e valabil, chiar fara actualizarea adresei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare de 1000 de pct!!! ionescuionut24 ionescuionut24 [b]Salut, ma numesc x(nu conteaza) lucrez in MAI de ceva vreme ,iar la ultimele alegeri din 11.12.2012 organizate de acelasi minister, am fost trimis la oridin ... (vezi toată discuția)
Act de identitate expirat și dreptul de a vota vo87yh1c0 vo87yh1c0 Constituția României zice la art. 36 că: (1) Cetăţenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv. (2) Nu ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)