avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incident la scoala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incident la scoala

Buna ziua. Copilul meu este in clasa a I si recent, m-am confruntat cu o situatie inedita. La una dintre ore, a cerut voie la baie de 3 ori (acasa mi-a spus ca face asta pentru ca se plictiseste si doamna tot tipa la ei si el vrea atunci sa iasa din clasa), moment in care a primit o carte peste ceafa, data cu putere si a fost invitat sa plece la baie, daca asta vrea, cu un dulce 'du-te invartindu-te', Ajuns la baie, de nervi, a reactionat imediat si s-a exprimat ceva de genul 'ce vrea mereu si proasta asta de doamna (!!!)', un coleg de clasa, aflat si el atunci la baie, singurul de-altfel, inafara de baiatul meu l-a auzit si i-a dat imediat raportul invatatoarei, care a uitat deja cati copii a mai lovit din clasa si tine neaparat sa se razbune pe copil. Daca i se va scadea calificativul la purtare, eu vreau ca si invatatoarea sa fie trasa la raspundere, atat pentru faptul ca ea l-a provocat, lovindu-l cu cartea, cat si pentru corectiile pe care le aplica cu larghete, si nu doar copilului meu, copiii din clasa fiind martori, cativa dintre ei primind palme peste obraz, urecheli si paruieli. Nu mai zic cate tipete incaseaza de la ea, faptul ca li se adreseaza mereu pe un ton rastit, intretinand o atmosfera tensionata in clasa. Unii copiii nu vor sa mai invete, unora le e teama de ea, foarte multi nu o suporta, sunt parinti care au facut deja plangeri la director, dar .. traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Intrebarea mea este, ce pot face, in cazul in care, (logic!), directiunea si restul colegilor de cancelarie ii vor lua apararea si nu se va lua nicio masura (asa cum nu s-a luat nici pana acum, in ciuda tuturor plangerilor)?
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2019
ramona2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 10:37, 12 Mai 2019
Trimiteți notificare scolii, dublu exemplar cu număr de înregistrare. Anunțați Protecția Copilului ca e copilul bătut la școală și ca refuza sa mai meargă din cauza agresiunilor.
Ar trebui sa se calmeze după ce primesc înștiințare oficiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)
Exmatricularea din scoala diaovidiu diaovidiu buna ziua am un copil la o scoala publica dar nu este in circumscriptia de domiciliu. copilul este unul cu oarecare probleme,adica are un caracter ... (vezi toată discuția)
Bullying in scoala Hildegarde Hildegarde Buna ziua, Avem o situatie in care majoritatea copiilor din clasa 1 sunt agresati fizic de un coleg. Situatia persista de 1 an. Copilul a fost adus anul ... (vezi toată discuția)