avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... renuntare la functiunea complementara de birou
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

renuntare la functiunea complementara de birou

Buna ziua!
Se poate renunta la functiunea complementara de birou (ulterior aprobarii autorizatiei de executie-cu birou)? Cum si cui trebuie sa ma adresez ?

Alte discuții în legătură

Acord constructie a_d_g_cta a_d_g_cta Buna ziua! Am nevoie de acordul vecinilor pentru autorizatia de constructie (pt functiune complementara- birou). Vecinii mei sunt divortati, iar casa este pe ... (vezi toată discuția)
Refuz interventie; aparat in garantie NicuSacaliuc NicuSacaliuc Buna ziua. Voi incerca sa nu va rapesc mult timp. Astazi m-am lovit de refuzul companiei care mi-a pus centrala termica in functiune, de a interveni asupra ... (vezi toată discuția)
Supliment certificat moștenitor popcrys77 popcrys77 Bună ziua, în data de 02.08.2001 am dezbătut succesiunea cu sora mea care a renunțat la succesiune pentru masa succesorală de la acel moment, după mama ... (vezi toată discuția)