avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parere casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parere casa

Buna ziua, am postat aici un caz, dar nu am primit raspunsuri clare si inca sunt in dilema [ link extern ]
Ce parere aveti?
Multumesc
Buna ziua,
Cu actele in mana solicitati o consultatie la un avocat sau notar.
Din descriere nu reiese foarte clar situatia.
Nu stiu cum sa explic mai clar si pe scurt.... au fost 2 case intr-o curte, proprietarul pe amandoua a facut despartirea cadastrala si imi vinde una. Toate utilitatile sunt bransate la casa pusa in vanzare, iar casa care nu e pusa in vanzare ramane practic fara curent si gaz daca eu demolez imediat ce cumpar.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mult mai clar va explic eu ,daca aveti posibilitatea sa investiți zeci de mii de euro intr o casă sau mai mult, sigur va puteti permite sa achitați câteva sute de euro unui av specializat în imobiliare pt o verificare a situației imobilului , carte funciara,xistenta litigii,sau macar cateva sute de lei pt o consultație generala.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie bloc p+3 markila markila Buna seara, Am cumparat un teren pe persoana fizica si intentionez sa construiesc un bloc cu 12 apartamente.;un P+3. Ce ma sfatuiti sa fac ? Un SRL sau este ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare-cumparare broken000 broken000 as dori sa explic mai bine problema acelui precontract sau ante-contract,casa pentru care urmeaza a se face acesta nu mai exista ca si imobil locuibil,ci doar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la ... georgetastancu georgetastancu Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la libra bank. In 2014 am fost executata silit ptr. suma de 61282 ron. In 2016 mi-a fost vandut ... (vezi toată discuția)