avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxă auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxă auto

Bună ziua , se mai poate recupera taxa auto? Dacă da , se merită? Aici mă refer dacă mă mai aleg cu ceva după? Știu că trebuie să se aleagă și avocatul cu ceva
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 11:26, 13 Mai 2019
Bună ziua,
termenul de depunere a cererilor administrative s-a implinit la 31.08.2018, iar in instanta cererile sunt respinse la acest moment - ca tardive sau inadmisibile- tocmai in raport cu procedura administrativa al carei termen s-a implinit anul trecut.
Raspunsul pe scurt la intrebarea Dvs. este nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto Furdui2403 Furdui2403 Salut as dori sa știu eu nu am depus nici o cerere de restituire de bani de la taxele auto am plătit la vreo 3 mașini in2011 2013 acuma mai este vreo ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa inmatriculare Stelianstreche Stelianstreche Va rog frumos sa imi spuneti daca nu am facut cererea de restituire a taxei de prima inmateiculare in termenul prevazut de 31.08.2018, pot sa o mai fac acum? ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dupa termen iacob44 iacob44 Buna ziua, am si eu o intrebare. Daca nu am depus dosarul pentru restituirea taxei auto, se mai poate face ceva acum? Exista vreo modalitate de a o mai ... (vezi toată discuția)