avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa inmatriculare

Va rog frumos sa imi spuneti daca nu am facut cererea de restituire a taxei de prima inmateiculare in termenul prevazut de 31.08.2018, pot sa o mai fac acum? Sau exista alta cale legala de recuperate a taxei, tinând cond ca termenul de rambursare s-a amânat pana la 30 iunie 2019?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 17:01, 7 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

la acest moment nu mai puteti face nimic; actiunile in instanta sunt respinse fie ca tardive, fie ca inadmisibile.
Desi nu sunt de acord cu aceasta solutie - care restrange artificial termenul general de prescriptie- asa stau lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera taxa auto de mediu? Laura-Valentina Laura-Valentina Nu am facut cererea pentru recuperarea taxei de mediu. Mai pot face ceva pentru a-mi recupera banii? Am inteles ca se poate face ceva prin instanta. Cum ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dupa termen iacob44 iacob44 Buna ziua, am si eu o intrebare. Daca nu am depus dosarul pentru restituirea taxei auto, se mai poate face ceva acum? Exista vreo modalitate de a o mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto J.J. J.J. Stiu ca subiectul e fierbinte si poate sunteti satui de el. Din motive personale nu am reusit sa depun la ANAF cererea de restituire a timbrului de mediu. ... (vezi toată discuția)