avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot recupera taxa auto de mediu?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot recupera taxa auto de mediu?

Nu am facut cererea pentru recuperarea taxei de mediu. Mai pot face ceva pentru a-mi recupera banii? Am inteles ca se poate face ceva prin instanta. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 20:12, 6 Mai 2019
Bună ziua,

la acest moment nu mai puteti face nimic; actiunile in instanta sunt respinse fie ca tardive, fie ca inadmisibile.
Desi nu sunt de acord cu aceasta solutie - care restrange artificial termenul general de prescriptie- asa stau lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa inmatriculare Stelianstreche Stelianstreche Va rog frumos sa imi spuneti daca nu am facut cererea de restituire a taxei de prima inmateiculare in termenul prevazut de 31.08.2018, pot sa o mai fac acum? ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dupa termen iacob44 iacob44 Buna ziua, am si eu o intrebare. Daca nu am depus dosarul pentru restituirea taxei auto, se mai poate face ceva acum? Exista vreo modalitate de a o mai ... (vezi toată discuția)
Taxă auto Ionuț Cătălin2020 Ionuț Cătălin2020 Bună ziua , se mai poate recupera taxa auto? Dacă da , se merită? Aici mă refer dacă mă mai aleg cu ceva după? Știu că trebuie să se aleagă și ... (vezi toată discuția)