avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA pentru polish auto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA pentru polish auto

Buna ... sunt angajata si vreau sa imi fac cumva munca legala... noi facem polish auto..... avem din ce in ce mai multi clienti..... si vreau sa fac cumva munca asta mai legala..... va rog sa imi spuneti cum procedez,,,, nu stiu cum sa fac munca asta mai legala.... din cate am inteles daca sunt angajata nu pot sa ma fac PFA?....Mi sa spus sa imi deschid SRL..... Va rog sa imi dati raspunsuri concrete nu sa va dati cu parerea ca nu am habar de chestiile astea de aceea intreb. multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Creare srl sau pfa 2010 cotzo1987 cotzo1987 Buna ziua, Am o rugminte la cei care sunt in masura sa ma lamureasca cu cateva chestii. Sunt student la master si doresc sa imi deschid o societate, din cate ... (vezi toată discuția)
Nu mai stiu ce sa fac sebisibiu sebisibiu In sfarsit m-am hotarat sa deschid si eu un PFA. Cum am mai spus data trecuta castig bani de pe internet (am site-uri web si fac reclama). Cand am fost ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract sa incheie 2 srl-uri? locatiune? colaborare? Ssarmiss Ssarmiss Colaborarea va consta in: SRL-ul meu (1) va presta clientilor persoane fizice servicii de detailing auto (polish, degresari etc) pe terenul administrat de un ... (vezi toată discuția)