In sfarsit m-am hotarat sa deschid si eu un PFA. Cum am mai spus data trecuta castig bani de pe internet (am site-uri web si fac reclama).
Cand am fost sa-mi infiintez firma mi-au zis ca imi trebuie diploma pt asa ceva. Eu am diploma de la facultate dar cu ce ma ocup eu este cu totul un alt domeniu.
Ce sa fac? Cum sa ai diploma pt. reclame online? :)
In conceptia legiuitorului roman, persoana fizica autorizata face acte de comert intrun domeniu in care este abilitata, instruita sa o faca.
Daca dumneavoastra realizati activitati comerciale ca persoana fizica, puteti fie sa infiintatii un SRL, fie sa continuati sa activati ca persoana fizica si sa declarati veniturile ca fiind provenite din activitati independente.
Ce cod CAEN vreti sa inregistrati pentru PFA ?
Va recomand sa va inregistrati ca PFA sau Intreprindere Individuala ( cititi ordonanta de urgenta 44/2008), este simplu fata de SRL.
Pfa - intrebari
Blu37
as vrea sa renunt la srl si sa devin PFA. dar ma intereseaza urmatoarele:
- stiu ca nu pot sa am angajati cu contract individual de munca, dar pot avea ... (vezi toată discuția)
Pfa, incadrare caen
preducea
Buna ziua
Pentru incadrarea in CAEN am nevoie de atestat intrun anumit domeniu. Am facultatea neterminata, diploma de BAC uman/filologie, insa voi fi angajata ... (vezi toată discuția)