avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Eliberare copie conforma de la RAR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Eliberare copie conforma de la RAR

BUNA ZIUA, AM UN CAMION SI ANUAL TREBUIE SA MERG LA R.A.R SA REINOIESC COPIA CONFORMA.
INTREBAREA MEA ESTE DACA BILANTUL PE 2018 ESTE CU MINUS MA POATE AFECTA LA ELIBERAREA COPIEI CONFORME
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: hanganumihai , utilizator 11:08, 15 Mai 2019

hanganumihai a scris:

BUNA ZIUA, AM UN CAMION SI ANUAL TREBUIE SA MERG LA A.R.R SA REINOIESC COPIA CONFORMA.
INTREBAREA MEA ESTE DACA BILANTUL PE 2018 ESTE CU MINUS MA POATE AFECTA LA ELIBERAREA COPIEI CONFORME

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare preschimbare copie conforma si taxa aferenta nicutardaniela nicutardaniela In 24.04.2010 expira Copia conforma de la camionul ce il detine societatea in proprietate. Puteti va rog sa imi spuneti care sunt documentele necesare, pe ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Factura înregistrată eronat Yonela17 Yonela17 Buna ziua! In cazul in care se constata ca o factura este înregistrată eronat ( valoare diferită față de cea corecta) cum se reglează situația? Se ... (vezi toată discuția)