avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau sa angajez un contabil part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau sa angajez un contabil part time

Buna dimineta,
Am un SRL, nu am angajati dar vreau sa angajez un contabil part time( cu 1 h) ce documente, declaratii trebuie sa depun la ITM si ANAF? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Microintreprindere angajat full sau part ????? administrator + asociat battleat8 battleat8 Buna ziua. Am urmatoarele nelamuriri: - se poate ca eu in calitate de asociat intr-un SRL -microintreprindere neplatitoare de TVA- (format din 2 asociati) ... (vezi toată discuția)
Schimbare firma toy_story toy_story Buna seara, Pana in prezent am avut angajati pe firma, iar acum nu ii mai am pentru ca le-a incetat contractele de munca. Nu voi mai angaja deoarece pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl neplatitoare de tva carmenutza_86 carmenutza_86 vreau sa deschid un srl neplatitor de tva pe domeniul de reparare si intretinere autovehicule. cu ce sa incep? de unde sa o iau? 1.ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)