avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare firma

Buna seara,

Pana in prezent am avut angajati pe firma, iar acum nu ii mai am pentru ca le-a incetat contractele de munca. Nu voi mai angaja deoarece pentru moment activitatea nu este foarte mare, insa nici nu doresc sa inchid firma.
Ce trebuie sa fac pentru a declara firma fara angajati? Sa schimb vectorul fiscal 010? si apoi sa declar la ITM, somaj, etc ca nu mai am angajati?
Sau pot sa depun declaratiile 100 si 102 pe zero pana am sa angajez din nou, si sa depun la CAS, somaj etc o declaratie ca nu mai am angajati?
Se poate ca administratorul firmei sa semneze documentele contabile daca nu mai avem contabil angajat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 11:09, 19 Septembrie 2010
Buna ziua !
In primul rand actele contabile se semneaza si de catre un expert contabil.
In alta ordine de idei, daca nu mai aveti angajati, trebuie sa aduceti la cunostinta ITM- ului prin " Revisal", ANAF, Casa de asigurari de sanatate , etc. prin declaratii aceasta situatie.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)
Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii lunare si trimestriale lillyian20 lillyian20 Buna dimineata, am revenit cu o noua intrebare. Dupa cum va spuneam mi-am infiintat o firma in data de 29.04.2010, de la registru comertului am primit actele ... (vezi toată discuția)