avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, am nevoie de o clarificare. Sotia mea vrea sa depuna actele pentru indemnizatie crestere copil, a primit adeverinta de la servici cu venitul realizat pe ultimele 12 luni, de 1 an de zile avem apartamentul dat in chirie inregistrat la anaf platim impozit lunar, contractul e pe numele ei. Am citit pe net ceva cum ca daca are un venit pe perioada crestere copil i se poate suspenda indemnizatia? A 2 a intrebare ar fi pot sa trec chiria la calculul pentru indemnizatia care o primeste ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Dana Muresan Dana Muresan Am citit mai multe comentarii pe internet in care era specificat faptul ca indemnizatia pentru maternitate este calculata ca fiind 85% din veniturile nete ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil trueblack trueblack Buna ziua, Sotia mea este in concediu de cresterea copilului.As dori sa trec eu pentru ca am venitul mai mare.Cum se procedeaza si cum imi este calculata ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)