avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar nou gr II cu reevaluare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar nou gr II cu reevaluare

bună ziua,
Pentru pensionarea pentru prima oară pe grad invaliditate gr. II cu reevaluare se închide contractul de muncă sau sunt variante de sistare a acestuia sau alte forme care nu impun lucrul ci numai o suspendare a contractului?
La documentele ce trebuie duse la casa de pensii scrie: - adeverinţa din care să rezulte data încetării plăţii indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă/copia ultimului certificat de concediu medical sau, după caz, adeverinţă din care să rezulte data încetării calităţii de asigurat (original);- deci există mai multe posibilități?

Urgent
mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
ikoltac, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata pensiei de invaliditate rares1984 rares1984 Buna ziua, Va rog sa imi acordati suport in urmatorul caz: Tatal meu a primit decizia de pensionare pe caz de boala gradul II de invaliditate de la comisiile ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca persoana handicap grad ii Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu handicap de gradul II poate fi incadrata in munca si in ce conditii ? Persoana respectiva pierde indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate neldanescu neldanescu Am fost pensionat anticipat in martie 2012, in 20 septembrie 2012 am suferit o amputatie de gamba. Ce trebuie sa fac sa obtin pensie de invaliditate si ce acte ... (vezi toată discuția)