avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie din Franta SI pensie din Ro
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie din Franta SI pensie din Ro

Am facut contestatie la decizia pensionare ( obiect: cei 7 ani lucrati in Franta nu au fost luati in considerare) Dupa 3 luni primesc raspunsul ca s-a cerut din Franta E 205 Fr ( confirmarea celor 7 ani) ok dar in asteptare. Dar se mai spune in raspuns: " Pensia comunitara, stabilita prin totalizare-proratizare,va putea fi calculata dupa primirea E 205Fr, DACA PERIOADELE DE COTIZARE NU SE SUPRAPUN" ( am citat)

Mentionez ca am platit asigurari si in RO si in Franta, in timpul celor 7 ani in discutie. In prezent primesc pensie din Franta pentru cei 7 ani iar stagiul cotizare din RO nu ia in calcul cei 7 ani.

Intrebare: DACA PERIOADELE DE COTIZARE NU SE SUPRAPUN !!!! La mine se suprapun ( Si RO si FR) Cum este corect ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie din franta si pensie din ro cristteo cristteo Revin cu problema mea expusa in 14 mai 2019 pentru care un raspuns competent este ultra/extra necesar. In timpul activitatii legale in Franta-7 ani, am ... (vezi toată discuția)
Pensie din franța și pensie din ro cristteo cristteo Inteleg ca ar trebui sa fie adaugat la stagiul de cotizare din RO ( 35 ani), stagiul de cotizare din Franta ( 7 ani) -conf art 19 al 1&2 din L 263/2010 (vezi toată discuția)
Vechime din franta Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua ! Am lucrat in Franta 12 luni cu acte legale, angajat. Pot beneficia aici in tara de vechimea respectiva in calculul pensiei/vechimii ? Ce ... (vezi toată discuția)