După decizia judecătorească definitiva, executorul a procedat la recuperarea prejudiciului, insa debitorul nu deținea bunuri care sa poată fi executate. Ce i de făcut? Mulțumesc
Buna ziua,
Debitorul este persoana juridica si am constatat ca are acum firma in insolventa .Executorul mi-a comunicat faptul ca a solicitat informatii de la ANAF, iat cf. Declaratiei 394 debitorul nu mai are relatii comerciale din luna martie 2017. De asemenea mentioneaza ca a facut demersuri la DITL pt. comunicarea bunurilor mobile si imobile ale debitorului, insa acesta nu detine bunuri in proprietate.S-au emis adrese de proprire catre tertii cu care debitorul a fost identificat ca avand relatii comerciale, precum si catre BCR. Cf. rasounsului primit de la BCR, debitorul are mai multe propiri pe cont infiintate de AFP Sector 2, iat tertii popriti nu au comunicat nici un raspuns.
Multumesc.
Cu stima
Ba o poate pune in aplicare. Executorul judecătoresc constată că, nu sunt bunuri ce pot fi executate și închide dosarul de executare.
Și astfel se pune in aplicare sentința
Exact. AM SENTINTA CIVILA DIN 25.10.2016. M-am adresat unui birou de executare silita cu cerere de executare silita, am achitat onorariul si ...nimic. Acum nici nu-mi mai raspunde la e-mail.