avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am hotărâre judecătorească definitivă, însă ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am hotărâre judecătorească definitivă, însă debitorul nu deține bunuri care pot fi executate. Ce e de făcut?

După decizia judecătorească definitiva, executorul a procedat la recuperarea prejudiciului, insa debitorul nu deținea bunuri care sa poată fi executate. Ce i de făcut? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ro_mariana2006@yahoo.com , utilizator 16:35, 29 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
Debitorul este persoana juridica si am constatat ca are acum firma in insolventa .Executorul mi-a comunicat faptul ca a solicitat informatii de la ANAF, iat cf. Declaratiei 394 debitorul nu mai are relatii comerciale din luna martie 2017. De asemenea mentioneaza ca a facut demersuri la DITL pt. comunicarea bunurilor mobile si imobile ale debitorului, insa acesta nu detine bunuri in proprietate.S-au emis adrese de proprire catre tertii cu care debitorul a fost identificat ca avand relatii comerciale, precum si catre BCR. Cf. rasounsului primit de la BCR, debitorul are mai multe propiri pe cont infiintate de AFP Sector 2, iat tertii popriti nu au comunicat nici un raspuns.
Multumesc.
Cu stima
Practic aveti o hotărâre pe care nu aveti cum sa o puneti in executare.
Ba o poate pune in aplicare. Executorul judecătoresc constată că, nu sunt bunuri ce pot fi executate și închide dosarul de executare.
Și astfel se pune in aplicare sentința
Exact. AM SENTINTA CIVILA DIN 25.10.2016. M-am adresat unui birou de executare silita cu cerere de executare silita, am achitat onorariul si ...nimic. Acum nici nu-mi mai raspunde la e-mail.

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters108914 ContSters108914 In cazul in care executorul judecatoresc obsearva ca prin porire nu poate recupera nimic de la debitor poate sa initieze o actiune de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executarea tertului poprit stelian67 stelian67 Sunt administratorul unei societati comerciale si detinem un titlu executoriu impotriva unei alte societati comerciale . Debitorului nostru nu mai avem ce ii ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna tert poprit stmaria stmaria Buna seara! V-as ruga sa imi explicati ceva. am de recuperat o suma de bani de la fostul meu sot. El primeste chirie de la o banca. Am incercat sa il execut. ... (vezi toată discuția)