avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Baza de calcul concediu medical pentru sarcina si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Baza de calcul concediu medical pentru sarcina si lauzie

Buna ziua, in perioada 1 ianuarie 2018 - 23 martie 2019 am avut, pe langa contractul de munca cu norma intreaga, un contract de munca cu norma de 2h la un alt angajator. Incepand cu 1 aprilie 2019 am intrat in concediu medical pentru sarcina si lauzie. Am adus angajatorului o adeverinta cu stagiul de cotizare si veniturile aferente ultimelor 6 luni primita de la firma unde am lucrat cu norma partiala. Intrebarea mea este, baza de calcul pentru concediul medial va cuprinde si veniturile aferente contractului cu norma partiala? Daca da, in baza carei legi? Am incercat sa gasesc informatia in OUG 158/2005 si in normele de aplicare, insa nu am gasit nici o referinta in acest sens.

Alte discuții în legătură

Angaj contract de munca part time andreax andreax Sunt angajata la o firma cu contract de munca part time, 4 ore cu salariul de incadrare 350 lei.Care este valoarea concediului de maternitate de 126 zile, dar ... (vezi toată discuția)
Cm dupa ccc mishumishulina mishumishulina În cazul unei angajate care şi-a reluat raporturile de muncă după finalizarea concediului de creştere copil până la 2 ani şi care după 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Cite contracte de munca poti avea simultan, la mai multi angajatori, ... latka latka Cite contracte de munca poti avea simultan, la mai multi angajatori, dintre care unul de 8h/zi si celelalte cu timp partial, de 2h/zi ? (vezi toată discuția)