Acum am descoperit acest site si forum si ma bucur foarte mult sa vad ca cineva se ocupa la modul activ de el, si ca este un intrument foarte util pentru mici lamuriri.
Am o singura intrebare: sunt expert contabil, membru CECCAR si as dori sa stiu daca se poate ataca in instanta, pentru anulare, reglementarea prin care institutia ne obliga sa participam la cateva cursuri de pregatire profesionala pe an (2-3). Ideea este ca particip daca vreau, nu pot sa-mi impuna ei sa particip, amenintandu-ma cu viza pe anul viitor, daca nu le platesc. De fapt, nici nu ii intereseaza daca ai participat sau nu (darmite examene de trecere), ci doar sa cotizezi!
Am mai discutat cu cativa colegi din mai multe judete, si peste tot ne confruntam cu aceeasi problema.
Va rog, cine a studiat problema, este posibil sa atacam in instanta o asemenea reglementare? Care ar fi sansele sa castigam?
Ceccar
dates.raluca
Buna, am terminat facultatea de stiinte economice si vreau sa merg mai departe la CECCAR anul viitor. Este vre-un membru pe aici sa imi spuna si mie cat este ... (vezi toată discuția)
Expert contabil
cretziella
de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)