avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor caut avocat
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

caut avocat

Doresc un avocat pentru :
In anul 2007 am dat concurs pentru membru vanator.Lam luat am platit am parcurs toate etapele.Din pacate am plecat in strainatate si nu am solicitat carnetul de membru permanent.
In 2018 am solicitat la AJVPS SUCEAVA inscrierea ca membru vanator,mi sa facut carnet de membru vanator am platit tot cotizatie ,garantie.Si AJVPS Suceava a cerut la Ministerul Apelor si padurilor eliberarea Carnetului de membru vanator permanent.A primit de la Minister raspuns ca din cauza unei ordonante date in 2009,nu exista baza legala de eliberare.
deci sant vanator doar cu banii dati si fara arma.
e de rasul curcilor
doresc un avocat care sa se ocupe de acest caz.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 15 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog daca stie cineva un avocat civilist care sa ma lamureaca ... ELuminita ELuminita Va rog daca stie cineva un avocat civilist care sa ma lamureaca asupra dreptului de preemtiune la vanzarea padurii (vezi toată discuția)
Caut consilier juridic sau avocat pentru probleme legate de salarizare. APITG APITG Buna ziua ! Am nevoie de un consilier juridic pentru probleme legate de salarizare si majorare salariala. As fi interesat sa fie din judetul Suceava. Va rog ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ajvps mariusmnd mariusmnd Buna seara ! Am o problema : - m-am inscris in clubul de vanatori al unei AJVPS acum un an, am urmat stagiul de practica conform legii, am fost inscris, am ... (vezi toată discuția)